Beste Paul,

Hartelijk  dank  voor de goede  boekingen. De assistance was op  alle plekken prima aanwezig.  De autoverhuurderij verliep  ook  dit keer weer uitstekend. Weer veilig op  ons  huisadres wil  ik  je hartelijk  danken  voor  je  prima hulp. Tot  een  volgende keer.

Vriendelijke groet mede namens  mijn  echtgenote,O.R.

Onno

Ha Paul,

Thanks voor de uitleg, dit is goed om te weten voor ons. Goed dat jullie hier rekening mee houden. We zijn weer enorm tevreden over de samenwerking met jullie.

Saludos,

Teun

Teun

Hoi Paul,

Nog heel erg bedankt voor het snelle regelen van het nieuwe ticket. Gelukkig zijn we weer heelhuids thuis, en dat is het allerbelangrijkste. Verder wil ik nog even kwijt dat ook alle  andere zaken prima geregeld waren. Wij zijn met zijn 3en dan ook erg tevreden.

Groetjes en nogmaals bedankt.

Anita

Anita

Hoi Jeroen en Paul, we hebben wederom heerlijk gereisd met de vlucht bij jullie geboekt,deze keer over Panama naar Bogota. We zullen bij jullie wel blijven boeken, al die jaren al met grote tevredenheid!
We wilden jullie even laten weten dat we steeds tevreden en meer dan dat zijn met jullie moeite en tot een volgende boeking maar weer!

Johan en Renee,

Bij deze willen we jullie nogmaals bedanken voor de uitstekende afhandeling van alles voor onze wereldreis! Wij hebben een geweldige reis gehad, alles is prima verlopen.
Heel veel succes met jullie werkzaamheden en hopelijk kunnen we in de nabije toekomst weer van jullie diensten gebruik maken

Geralt en Janet,

Heel erg bedankt voor al je hulp! We zullen het bedrag zo snel mogelijk overmaken. Kan niet vaak genoeg benadrukken hoe dankbaar ik ben dat je ons zo goed hebt kunnen helpen! Ik zal Skybreakers zeker aanbevelen bij mijn opvolgers en voor andere reizen.

Simone,

Goedemorgen Jeroen

Geweldig, echt super bedankt!! Heb het bedrag vanochtend overgemaakt.

Nogmaals dank voor de service!!

Henrike,

Wil ik nog even zeggen dat dit nu de 6e keer is dat ik via jullie iets boek (van ingewikkelde wereldreizen tot groepstickets voor school) en dat ik altijd super blij ben met jullie service en hulp! Ik raad jullie altijd bij iedereen aan.. heb al verschillende vrienden en familieleden die ook heel blij met jullie zijn! Thanks!

Wieske,

Alles is m.i. nog steeds volledig geregeld, daarover geen vragen. Dus grijp ik deze gelegenheid aan om je te bedanken voor alle moeite en het fijne contact dat we hebben gehad. Dat is heel erg prettig om te ervaren bij het regelen van een reis. Ook vond ik het zeer attent dat jouw collega Paul mijn mail heeft beantwoord tijdens jouw afwezigheid.

Heel veel succes verder en nogmaals onze dank!

Janet,

Wij hadden nooit zo van onze vakantie kunnen genieten zonder de medewerking van Ineke van Travel Trend en Jeroen van Skybreakers. De manier waarop zij onze vakantie hebben georganiseerd en verzorgd was geweldig. Alles klopte: vluchten, hotels, excursies, transfers enz. Zelfs tijdens de vakantie werden we door hen beide geïnformeerd of getipt als er wijzigingen waren opgetreden (vluchten) of als er nadere informatie bekend was over bepaalde locaties. Jeroen heeft zelfs op afstand een probleem dat was ontstaan door een fout van een baliemedewerker in El Calafate (Argentinië), waar we best wel last van konden krijgen, “even” opgelost.

Ria en Jan,

Super bedankt voor de uitgebreide mail! Wat een service! (Vond ik trouwens al) Ik ga je aanbevelen bij iedereen! Tadaaa! iedereen is gerust gesteld en daar ging het om! Thanks!

Groetjes!

Edmee,

Top, dank je wel! Skybreakers heeft wat mij betreft nu al een streepje voor, jullie zijn degene die zelf komen met de offerte. Bij al de andere offertes moet ik zelf in Januari weer aankloppen. Alvast bedankt!

Bart

Heel erg bedankt voor de snelle service en het vinden van het vliegschema waar ik naar zocht!!! Ik ben in het verleden al eens eerder goed door jullie geholpen en nu weer, wederom zeer tevreden!

Nicolien

Wat fantastisch dat jullie zo snel reageren. dat had ik niet verwacht.

Tony

Met dank voor de aardige en vlotte service

Wim

Vorig jaar heeft onze vereniging de vliegtickets van onze studiereis naar Singapore geregeld via Skybreakers. Het contact is toen via u verlopen. Deze samenwerking is ons erg goed bevallen.

Tim

Ik vind jouw mailverkeer, de volledigheid en opvolging tot op heden top hoor!

Alvast bedankt voor jouw goede zorgen!

An,

Dan dat jullie zo snel reageren en zo meedenken!

Esther,

Thank you for going the extra mile! Your efforts are sincerely appreciated.

Lencola,

Ik hoor graag of dit mogelijk is en ben zeer te spreken over de snelle reactie en de genoemde opties.

Sylke

Nogmaals Hartelijk Dank voor jouw inzet en medewerking. We zijn een Kerkgroep, dus in dat licht wens ik je Gods Rijke Zegen toe, in het bijzonder voor Skybreakers.”

Met een hartelijke groet

Jossy

Hartstikke bedankt voro de moeite! Echt super hoe jullie altijd helpen!!

Wieske

En bij deze wil ik jullie ook nog eens bedankten voor de goede organisatie van jullie firma.

Groetjes

Steven,

Alvast hartelijk dank voor de moeite. Gewoon fijn om weer eens gewoon vriendelijk te woord te worden gestaan in verstaanbaar Nederlands en met zo’n snelle reactie!

Tom,

Perfect! Dank voor de uitstekende service zoals altijd, en tot de volgende boeking!

Met vriendelijke groet,

Arnoud

De vorige reis naar Amerika was een groot succes. Bedankt dat jij ons geholpen hebt om het mogelijk te maken. Aangezien het zo goed is bevallen willen we dit jaar weer met een groep studenten naar de Seattle gaan om daar vrijwilligerswerk te gaan doen.

Vivian,

Dank voor ticket en factuur, én de goede service!

Ruud,

Beste mensen van Skybreakers!

Ik ben nu ongeveer drie weken terug van een super reis naar OZ, NZ en ZA. Ik wil jullie graag bedanken voor de goede service! Behalve dat jullie alles heel goed geregeld hebben en me goed op de hoogte hebben gehouden van wijzigingen was ook nog eens de prijs super goed! Ik zal voor mijn volgende reis jullie zeker weer raadplegen en jullie aanraden bij mijn vrienden.

Milka

Verder ben ik zeer te spreken over de snelle en correcte aanpak van deze aanvraag.

Fabrice

Het ticket ziet er goed uit. En wat werken jullie met een fijn systeem.

Rianne

Ik wil je via deze weg nog even bedanken voor de goede zorgen betreft onze tickets naar Helsinki.

Alles is goed verlopen en met het inchecken is het prima gegaan. Wij komen dan ook graag een volgende keer bij jullie terug.

Suzanne,

We hebben een geweldige reis gehad, veel gezien en ook veel kunnen zingen, ook de spontane optredens waren heel leuk.

Bedankt voor de wijze waarop je ons geholpen hebt met het boeken en voorbereiden van de vlucht

en ook voor de goede wijze van waarop je ons koorlid hebt geholpen bij de annulering, ze was zeer tevreden.

Als we ooit nog wat op deze wijze gaan doen, zal ik zeker bij jullie terugkomen.

Paula,

Verder goede service, en tot nu toe de enige reisbureau waar ik een reactie van heb ontvangen.

Thomas,

Dank je. Ik heb hou een prettig gevoel over aan je pogingen.

Veel succes en tot een volgende keer.

Onno

HELEMAAL GEWELDIG!

Bedankt!!
&hartstikke bedankt voor de geweldige service

Sharollyne

Gisteren hebben mijn nichtje Esther en ik u gevraagd voor een offerte voor onze reis. Wij zijn erg tevreden over de reis en prijs van uw bureau.
Wij willen daarom graag deze tickets boeken.

Eveline

We zijn afgelopen woensdag teruggekomen van onze rondreis door Marokko. Het was een geweldige reis die jullie voor ons hadden samengesteld. We hebben veel gezien en ondernomen. Nogmaals hartelijk dank,

Vince, John en Anita

Ik heb een aanvraag tot manuele opzoeking(…)Vorig jaar werd ik zéér goed en keurig door jullie geholpen voor mijn vlucht naar Peru. Vandaar dat ik jullie als eerste contacteer.Alvast bedankt,

Lennart,

p.s. Ik wil even zeggen dat ik het echt super vind dat je dit ticket nog voor me gevonden hebt. Ben echt, net als vorige keer, zo blij en tevreden met jullie service en klantvriendelijkheid! Heel erg bedankt hiervoor! Ik promoot jullie altijd al bij mijn vrienden en kennissen, maar zal jullie ook op mijn reisblog aanprijzen!

Liesbeth

hartelijk dank voor de snelle service.Ondertussen heb ik ook de E-Ticket ontvangen. Ik zal trachten dat ik ze kan uitprinten.

Skybreakers komt bij in mijn favorietenlijstje.

Marc,

Bedankt voor het regelen van het ticket. De volgende keer als we weer een ticket nodig hebben, zal ik weer aan jullie denken.Het is een groot voordeel dat u niet “moeilijk” doet over de wijze van betalen, we hebben namelijk geen creditcard. Voorheen waren we verplicht persoonlijk  te boeken bij reisbureaus waar ze een steeds hoger bedrag vragen aan boekingskosten. Het bedrag wat u hiervoor rekent is heel redelijk.

Ik zal uw reisbureau ook aanraden bij anderen.

Yvonne

Via een vriendin kreeg ik Skybreakers door als de beste plek om mijn tickets voor mijn aanstaande reis te boeken. Ze is op dit moment, via jullie, wederom in Australië.(…)Ik hoor het graag!Alvast dank.

Gerry

Nogmaals dank voor je adequate hulp, dat was een hele opluchting in alle stress!

Aly

Net terug uit Rome.

Dank voor een vlekkeloos verlopen reis!

Arnoud,

Nog hartelijk bedankt voor onderstaande gegevens.

Een mooi aanbod moet ik zeggen.

Femke

Je bent een held! Tsjonge wat een moeite. Ik meld het je zodra het overgemaakt is. Super bedankt.

Judith

Erg bedankt voor het regelen van de tickets. Ik zal voor goede mond-op-mond reclamen zorgen voor jullie company (dat is immers ook de berste reclame)

Steef

Ik wil je nog even bedanken voor je volledige vluchtschema onze reis is helemaal vlekkeloos verlopen! Tot de volgende keer.

Kitty

Allereerst respect voor jullie reactie.(….)

Overall zijn we  tevreden over jullie dienstverlening en getuigt het van klasse zoals jullie omgaan met ons verhaal.Dus overall dank.

Baudine en Bob,

Hartelijke dank voor de zeer goede hulp (…).  Als we volgend jaar weer zo’n soort reis gaan maken, kloppen we zeker bij jullie aan.

We hebben de factuur net betaald, zie bijlage. En we nemen aan dat de e-tickets binnenkort worden gemaild.

Edwin en Simone

Bedankt voor de goede informatie. Het zijn goede opties voor een goede prijs.(…)

We zijn erg tevreden over de service die u nu aan ons verleent. We hebben dezelfde vraag ook aan andere reisorganisatie gesteld, geen van alle hebben een fatsoenlijk antwoordt teruggestuurd, behalve u (skybreakers).

Top!!

Bram en Liesbeth,

Wat een geweldige organisatie zijn jullie!

Ik kon op het moment dat de offerte afliep nog niet met zekerheid bevestigen, dat kan morgen. Of het nu wel of niet doorgaat ik zal jullie promoten!

Tjitske

Allereerst even een complimentje voor de snelheid én volledigheid waarmee je steeds mijn vragen beantwoordt.(…) aangezien ik via skybreakers steeds perfect ter woord werd gestaan – en de contactpersoon bij …. mij iets te duidelijk liet blijken dat zij mij een ‘zeurpiet’ vond met al mijn vragen (die bovendien niet volledig werden beantwoord), heb ik toch voor jullie gekozen. Dus: ik ben blij met je!

Marjolein

Wij zijn geheel volgens schema en dit keer zonder verdere problemen terug in Nederland. Nog bedankt voor de snelle afhandeling van de uiteindelijke extra kosten.(…)

Wel wil ik je op de hoogte brengen van de uitstekende overnachting in Seoel, het hotel valt zeker in de categorie 5 sterren en de begeleiding naar het hotel en de volgende morgen weer naar het vliegveld waren uitstekend verzorgd. Ik weet niet of dit bij Skybreakers bekend is, maar het is zeker aan te bevelen aan andere klanten.

Rob

Sinds zaterdag zijn we terug uit Cuba en we zijn nog steeds aan het nagenieten. Je begrijpt dat we de cultuur, de zon, de muziek en de vriendelijke cubanen missen.(…) De heenreis was super (…) Kortom onze vakantie was zeer geslaagd. De hotelkamers waren goed en geschikt voor een rolstoel (…)Ik kan nog veel meer vertellen maar hier wil ik het bij laten.Ik wil je bedanken namens mijn nicht Femke en mijn vriendin Marlene over de goede voorbereiding en afwikkeling van de reis. Mijn nicht had jullie gespot op internet. Ik had nog nooit van jullie gehoord maar jullie naam is nu in mijn geheugen gegrift en voor een volgende reis zal ik zeker jullie site bekijken. En… ik geef het door aan al mijn vrienden fam. en kennissen.

Marijke

Alweer bijna een maand terug uit Cuba wilden we je nog even laten weten dat we een fantastische reis hebben gehad. Alles is heel voorspoedig verlopen. De hotels die we hadden waren echt top! Ook de service van Cubanacan was goed al was het even een gedoe voor we de tweede set vouchers hadden ( voor 4 personen). Maar alles is goed gekomen. Cuba is een prachtig vakantieland.

Wellicht kloppen we volgend jaar weer bij jullie aan  want wij willen dan graag naar Marokko en ik zag dat jullie dat ook in het programma hebben staan.

Joke,

Dank voor alle info.

We hebben er in het weekend uitgebreid over gesproken. We vinden het een  prachtig samengestelde reis. In elk geval tot zover heel erg bedankt voor je behulpzaamheid en meedenken. Ik hoop dat we eind mei contact met je gaan opnemen met een positief bericht.

Joke

We zijn inmiddels weer een weekje terug uit NZ. Ik wilde je even laten weten dat we een hele goede tijd hebben gehad en zeer tevreden waren over de vluchten EN jullie service! Dank jullie wel!!

Liesbeth

In ieder geval weer bedankt voor de snelle service! Ik heb namelijk in 2004 een ticket around the world bij jullie gekocht, en toen was de service ook al erg goed! Houden zo! Bedankt.

Lia

Nu we onze rondreis door Cuba hebben gemaakt en wat dagen hebben nagenoten op de mooie stranden in Varadero even wat terugkoppeling waar je wellicht je voordeel mee kunt doen.(…)Ik moet zeggen dat de hele planning klopte,  en dat er ontzetten veel te zien en te ervaren is.Alle hotels waren prima en gastvrij.(…)

Afsluitend

De vertegenwoordiger van het agency die ons opving in het eerste hotel,  heeft ons keurig op weg geholpen met de nodige tips en informatie en hier ook alle tijd voor genomen ( Armando, dacht ik )

Gerard

Heel goed! Ik zeg zet de reis maar vast. Annulering niet nodig.

Prima geregeld zo! Elk jaar weer.

Jurriaan

Je bent geweldig!
En liefst vlieg ik de 12-2 naar Rio, dat was ik ook nog vergeten…;) Als niet meer kan voor die prijs, dan de 11e.

Kim

Ontzettend bedankt voor de geweldige route en de prijs! (…) Ik hoop snel weer van je te horen. Bedankt alvast.

Linda

Net terug uit de VS waar het echt geweldig was en toch ook al aan het kijken voor volgend jaar.(…)

We zijn heel benieuwd.