EEN GROEPSTICKET BOEKEN IN CORONATIJD?

Een groep boeken in deze onzekere tijden is niet vanzelfsprekend, de situatie verandert constant zodat geen reis normaal te plannen is.

De meeste maatschappijen houden daarom uitzonderlijk flexibele condities aan, ook voor groepstickets. Voordeel is ook dat de beschikbaarheid van stoelen op dit moment exceptioneel groot is waardoor de prijs lager is dan normaal.

Zijn er concrete plannen om een groepsreis te maken maar wordt dit tegengehouden door de onzekerheid rondom covid? Dan kan het juist nu interessant zijn om een offerte op te vragen en tegen lage prijzen en gunstige condities stoelen te blokkeren. Wij kijken namelijk naar de maatschappijen met de coulantste voorwaarden zodat de mogelijkheden rondom eventueel noodzakelijk annuleren of wijzigen zo laag mogelijk zijn. Ook weten we op welk moment belangrijke besluiten genomen moeten worden. Uiteraard houden we deze deadlines in de gaten en geven op tijd een reminder.

Over het algemeen is annuleren 2 maanden voor vertrek nog mogelijk tegen lage kosten, denk hierbij aan bedragen rond de 250 – 350 euro voor de hele groep, normaal zijn deze bedragen hoger en ook de termijn verder van de vertrekdatum. Wijzigen is vaak kosteloos (alleen een evt verschil in tarief is dan van toepassing). Tot 2 maanden voor vertrek is er op deze manier in ieder geval zekerheid over de stoelen en wellicht is er tegen die tijd ook meer duidelijk op covid gebied. Voordeel is ook dat als de situatie verbetert er geen zorgen zijn over de ticketprijzen die dan waarschijnlijk weer hoger worden.

Vraag daarom gerust een offerte aan, we zullen dan zsm een passend voorstel doen

AANVRAAGFORMULIER GROEPSTICKETS

    *janee

    *janee


    janee