Groepstickets

Wij bieden de oplossing

ZOEKT U VLIEGTICKETS VOOR EEN GROEP?

Skybreakers heeft een jarenlange ervaring in het verzorgen van vliegtickets van groepen. Wij leiden het hele proces van offerte tot terugkomst in goede banen.

Bij het boeken van groepstickets komt vaak meer bij kijken dan gedacht; vaak is nog niet duidelijk hoeveel mensen er meegaan, zijn de namen nog niet bekend of kan alles niet in één keer worden betaald.

VOORDELEN GROEPSTICKETS

T.O.V. INDIVIDUELE TICKETS

Kosteloos aanpassen van het aantal tickets

Bij de meeste vliegtickets voor groepen is het mogelijk om na boeking een deel van de stoelen kosteloos te reduceren. Dit is handig wanneer het nog niet duidelijk is hoeveel personen aan de vliegreis gaan deelnemen.

Betaling in gedeelten

Er kan worden volstaan met een aanbetaling van 250 tot 2.500 euro afhankelijk van de grootte van de groep. De rest kan later worden voldaan.

Flexibiliteit

De namen mogen vlak voor vertrek worden doorgegeven. Handig als het in de beginfase nog niet duidelijk is wie er allemaal meegaan.

Kortom: flexibele voorwaarden m.b.t. aanleveren namen, annuleringen en betalingen

WAT WIJ DOEN

  • Wij vergelijken kosteloos en vrijblijvend alle luchtvaartmaatschappijen om de beste deal voor groepstickets te krijgen
  • Wij vertalen luchtvaartjargon in een helder groepscontract
  • Tijdige alerts over naderende deadlines m.b.t. het kosteloos annuleren van stoelen, het aanleveren van namen en betalingen.
  • Vrijblijvende opties op vliegtickets voor groepen mogelijk
  • Kortom: wij nemen het zoeken van groepstickets inclusief de hele afhandeling voor onze rekening zodat u zich kunt concentreren op het organiseren van de rest van de groepsreis.

Groepstickets laten boeken door Skybreakers

Vliegtickets zoeken voor een groep is vaak geen eenvoudige opgave. Een ticket voor één of twee personen is meestal niet zo’n lastige opgave, maar voor een groep ligt dit toch heel anders. Bij een groep is het altijd de vraag wie er mee gaan, want vaak zegt niet iedereen direct toe. Dit kan vervelend zijn omdat er dan pas later dan gepland tickets geboekt kunnen worden, wat tot hogere tarieven kan leiden. Ook kan het zo zijn dat niet in iedereen in staat is om direct het gevraagde bedrag te betalen. Het komt er dus kort op neer dat er nog al wat haken en ogen aan zitten om vliegtickets voor een hele groep te regelen.

Besteed het vliegtickets boeken uit
Skybreakers heeft al vele jaren ervaring op het gebied van het regelen van vliegtickets voor grote groepen. Zo behoren onder andere studentenverenigingen, theaterbureaus, bedrijven en sportverenigingen tot het klantenbestand. 

Voordelen van uitbesteden boeken van vliegtickets voor groepen
Het uitbesteden van het boeken van groepstickets biedt een aantal grote voordelen. Geheel kosteloos en vrijblijvend worden alle luchtvaartmaatschappijen vergeleken om voor u de beste deal te arrangeren. Zo bent u altijd verzekerd van de beste deal.En hier houdt het niet op. Mochten zich tijdens de reis problemen voorkomen, dan kunt u rekenen op onze volledige ondersteuning.

Helder en duidelijk groepscontract
In een helder en duidelijk groepscontract worden alle regels met voorwaarden en betalingstermijnen vermeld. Zo weet u zeker dat u nooit voor verrassingen komt te staan m.b.t. de betalingsdeadlines en het aanleveren van de namen. Skybreakers hanteert dan ook een open en transparante wijze van communicatie. Informatie wordt duidelijk en tijdig gebracht net als naderende deadlines. Tevens behoren vrijblijvende opties op vliegtickets voor groepen tot de mogelijkheden.

Minimale aanbetaling
In veel gevallen is de aanbetaling relatief laag wanneer er vliegtickets voor een groep worden geboekt. Afhankelijk van de grootte van de groep volstaan aanbetalingen van tussen 500 en 2500 euro, waarbij de rest meestal een of twee maanden voor vertrek voldaan moet worden. Dit geldt ook voor de namen, die hebben we in de meeste gevallen tussen zes en twee weken voor vertrek nodig. Bij een inschrijving kan dit zeker van pas komen.

Voor vragen over groepskorting op vliegtickets en andere vragen over vliegtickets voor groepen, bel ons op 020 4081122 of mail: [email protected] en wij zullen zsm een offerte sturen

Aanvraagformulier groepstickets

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Uiterste terugkomstdatum in NL of België
Zo ja, vul in
Zijn de namen van de deelnemers (op korte termijn) al bekend?
Is het mogelijk om de gehele betaling direct na boeking te voldoen?
Gaat er ruimbagage mee?