Over ons2019-02-11T11:05:55+01:00
Jeroen

Jeroen Karthaus

Skybreakers is in 2002 opgericht door Jeroen Karthaus en Paul Burgstra, beide sinds 1998 actief in de altijd dynamische reiswereld: in de afgelopen twintig jaar is er in de reiswereld heel veel veranderd, geautomatiseerd en verbeterd. Daarbij zijn veel bedrijven in deze branche overgenomen of verdwenen.

Skybreakers is tijdens de transformatie van de reiswereld altijd onafhankelijk en zelfstandig gebleven en garandeert daarbij nog steeds het persoonlijke contact, een niche waar Skybreakers zich van oudsher thuis voelt.

Wij zijn ons de laatste jaren volledig gaan richten op groepstickets en de consolidatingmarkt, vliegtickets voor touroperators, de zogenaamde B2B (Business-to-Business) markt: kleine touroperators die zelf niet beschikken over een reserveringssysteem of – afdeling en evenmin de grootte hebben om te beschikken over speciale touroperator vliegtarieven. Voor deze bedrijven bieden wij een dienstverlening die neerkomt op ontzorging en professionalisering.

Paulus

Paul Burgstra

SGR & Calamiteitenfonds

Skybreakers is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen.

Skybreakers (Kamer van Koophandel-nummer 34173964 ) is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl.

Binnen de grenzen van de SGR-garantieregelingvallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR.

Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Skybreakers (Kamer van Koophandel-nummer 34173964) is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen.

Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:

  • (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een
    calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
  • de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.”

Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte
abnormale gebeurtenis.