Jeroen

Jeroen Karthaus

Amsterdam 1967, afgestudeerd in de werktuigbouwkunde, werkzaam geweest in de tourleiding van (vooral Afrikaanse) theatergroepen in Europa en ook als reisbegeleiding bij oa France Individuelle, Activa Tours en Cycletours en later ook  bij  Sawadee reizen. Begonnen in 1998 bij NBBS reizen, gespecialiseerd in vliegtickets bij Ticket Consult en in 2002 Skybreakers opgericht samen met Paul Burgstra.

Hobby’s: oa fietsen, reizen, klussen en salsadansen. Mooiste reizen gemaakt in: Mali, Senegal, Jordanië, Cuba en Zuidelijk Afrika. Tegenwoordig ook actief als organisator van Cubaanse salsafeesten.

paul-2

Paul Burgstra

Enkhuizen 1970. Voormalig student, boomkweker, bankier, flierefluiter en globetrotter, maar nu voornamelijk honkvast wereldburger. Toegewijd family man en vader van twee geweldige jongens. Loopt warm voor behoorlijk uitwaaierende gesprekken waarbij niet zelden passende oplossingen worden aangedragen voor prangende kwesties van wereldbelang, liefst onder het genot van een door Belgische monniken gebrouwd bier of een goed glas wijn- in willekeurige volgorde. Daarnaast toch zeker ook sportman die van hardlopen en mountainbiken houdt. Andere hobby’s zijn oa lezen en klussen.  Rolde in 1998 de reiswereld in om er na een korte vestiging in Australië in 2001 terug te keren en te blijven. Mediterrane landen zijn favoriet, maar een hike door de Himalaya ‘s heeft de meeste indruk gemaakt.

Sabina

Sabina Dalmulder

Amsterdam 1967. 32 jaar werkzaam geweest bij de KLM als eindverantwoordelijke bij de vertrekkende vliegtuigen aan de gate. Twee jaar geleden de stoute schoenen aangetrokken om het roer om te gooien en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Opleiding gevolgd aan de Academie voor Psychodynamica en deze afgerond met diploma tot Psychodynamisch Coach. Doordat de reiswereld toch een van mijn passies is ben ik in december 2022 in dienst gekomen bij Skybreakers om het team te versterken.

Naast het werk bij Skybreakers mag ik graag workshops organiseren oa Meditatief tekenen en schilderen. Hobby’s zijn reizen, fotograferen en schilderen. Doordat ik een lange tijd bij KLM heb gewerkt heb ik al veel van de wereld mogen zien. De grootste uitdaging en nooit meer te vergeten reis is die naar India en Nepal geweest. We hebben 7 weken mogen rondtrekken door Noord India met treinen en bussen. De reis afgesloten met een fantastische hike van 7 dagen in Nepal langs de grens met Tibet.

Over Skybreakers

Skybreakers is in 2002 opgericht door Jeroen Karthaus en Paul Burgstra, beide sinds 1998 actief in de altijd dynamische reiswereld: in de afgelopen twintig jaar is er in de reiswereld heel veel veranderd, geautomatiseerd en verbeterd. Daarbij zijn veel bedrijven in deze branche overgenomen of verdwenen.

Skybreakers is tijdens de transformatie van de reiswereld altijd onafhankelijk en zelfstandig gebleven en garandeert daarbij nog steeds het persoonlijke contact, een niche waar Skybreakers zich van oudsher thuis voelt.

Wij zijn ons de laatste jaren volledig gaan richten op groepstickets en de consolidatingmarkt, vliegtickets voor touroperators, de zogenaamde B2B (Business-to-Business) markt: kleine touroperators die zelf niet beschikken over een reserveringssysteem of – afdeling en evenmin de grootte hebben om te beschikken over speciale touroperator vliegtarieven. Voor deze bedrijven bieden wij een dienstverlening die neerkomt op ontzorging en professionalisering.