Heeft u een reisorganisatie of bedrijf en moet u regelmatig vliegtickets boeken voor de reizen die u aanbiedt?

Skybreakers ondersteunt al sinds 2002 naar volle tevredenheid diverse studentenverenigingen, scholen, theaterbureaus, bedrijven, sportverenigingen, kerkgemeenschappen, zangverenigingen en touroperators.

Wilt u de prijzen van de vliegtickets in de offertes naar uw klanten kunnen garanderen zonder dat u ergens aan vast zit?

Wij werken met kosteloze en vrijblijvende opties zodat we het geboden tarief een aantal dagen kunnen garanderen. Op deze manier kunt u duidelijkheid bieden aan uw klanten over de prijs van uw pakketreis.

Wilt u verzekerd zijn van het beste aanbod zonder alles zelf te moeten vergelijken op allerlei vliegticketsites waar het aanbod steeds verandert?

Wij maken voor elke aanvraag een duidelijke en vrijblijvende offerte, inclusief compact reisschema dat u eenvoudig kunt integreren in het aanbod naar uw klanten

Wilt u samenwerken met een partner die met u meedenkt en de zorg van de vliegtickets overneemt?

Dan is Skybreakers de consolidator om uw reisaanbod compleet te maken!

Wat wij doen

  • Dure wijzigingen bij online boekingen behoren tot het verleden, wij kunnen vluchten die in optie staan kosteloos voor u aanpassen.

 

  • In geval van wijzigingen, annuleringen en onvoorziene omstandigheden heeft u direct persoonlijk contact met een ervaren reisspecialist, dus geen onpersoonlijk en dure 0900-nummers, vervelende keuzemenu’s en wachttijden meer.

 

  • Desgewenst kunnen wij uw klanten rechtstreeks factureren, dit kan voordelig zijn ivm de geldstromen maar ook igv speciale wensen of wijzigingen na boeking, deze kunnen we rechtstreeks met hen afhandelen en dit kan u veel tijd en hoofdbrekers schelen door de kortere communicatielijnen. Tegelijkertijd kunnen u en uw klanten gebruik maken van onze expertise doordat uw organisatie op ticketgebied een professionele partner in huis heeft.

 

  • Wij kennen een open en flexibele bedrijfsstructuur waardoor we ons makkelijk aan de wensen van uw organisatie kunnen aanpassen en met oplossingen kunnen komen die elders (veelal door automatisering) niet mogelijk zijn.

 

  • Wij zijn ook specialist in het boeken van groepstickets (meer dan 10 personen).

 

  • Voor touroperators hebben wij op veel bestemmingen speciale TO (Touroperator)- tarieven. Deze zijn alleen te boeken in combinatie met een landarrangement en voordeliger dan de reguliere markttarieven die zichtbaar zijn in de bookingsengines voor de particuliere markt.

 

  • Schemawijzigingen worden automatisch doorgegeven en indien nodig zoeken wij alternatieven.

Aanvraagformulier